Információk
Home 
Névsor 
I. éves anyagok 
II. éves anyagok 
Információk 
Contact me 

 

 

HomeÜzenetekFotók-1Fotók-2

  

A webhelyről

 

A webhely általános felépítése

Igyekeztünk áttekinthető, egyszerű szerkezetű, felesleges csicsáktól mentes honlapot készíteni, amely a megszokott menükkel könnyen és értelemszerűen lapozgatható.

A tárolt anyagokat évenként rendeztük. Egy évnyi anyagot az alábbiakra bontottuk :

  • Handoutok
  • Dolgozatok
  • Egyéb anyagok
  • (Szigorlat)

Járulékosan feltettünk egy Névsort amely a telefonszámokat és e-mail címeket tartalmazza, valamint egy hirdetőtábla jellegű általános információs részt.

Az egyes lapok bal oldalán, fejrészében és alján lévő menükkel értelemszerűen lehet lapozgatni. A tartalommal rendelkező oldalakon a lapok alján lévő nyilakkal vizszintesen is végiglapozhatsz.

A tárolt dokumentumok az eredeti file-formátumukban (word, pdf, text) illetve általában ezek tömörített változatában (ZIP) is elérhetők. /Igy gyorsabban letölthetők./

A file-ok cím szerinti ABC rendben vannak a táblázatokban.

Az egyes file-okat a cím melletti ikonokra kattintva érheted el, illetve töltheted le.

Anyagok - információk küldése

Kérünk mindenkit, hogy a rendelkezésére álló és az általa írt anyagokat küldje el e-mail-hez csatolva, hogy felmásolhassuk a honlapra. (A filenevek ha lehet, ne tartalmazzanak nagybetűt, ékezetet és szóközt!) Elegendő az eredeti file formátumban, vagy tömörítve elküldeni, vagy floppy-n, flash drive-on átadni. Amennyiben nem egyértelmű kérjük add meg azt is, hogy melyik oldalon van az adott file logikus helye.

Ugyanígy várjuk az információs oldalakra bármilyen közérdekű közlemény, fénykép, stb. küldését, illetve a név/telefonszám/e-mail cím eljuttatását is.

Minden javaslatot szívesen várunk !

[Home][Névsor][I. éves anyagok][II. éves anyagok][Információk][Contact me]

pszicho_icon.gif

Copyright(c) PTE 2002 Pszichologia Évfolyam. All rights reserved.