Üzenetek
Home 
Névsor 
I. éves anyagok 
II. éves anyagok 
Információk 
Contact me 

 

 

HomeÜzenetekFotók-1Fotók-2

  VÖLGY2004 - UTAK      Időpont: 2004 augusztus 24-28. Helye: Miskolc - Csanyikvölgy

  A Völgy a pszichológushallgatók egyhetes nyári egyeteme, Miskolc mellett, Csanyikvölgyben. Bár ezt már biztosan tudod. A Pszinapszis mellett a Völgy a pszichológushallgatók fő szakmai fóruma. Gyakorlatra, saját élményre orientált kiscsoportos foglalkozások, előadások segítik a szakmai elmélyülést. Plakátot találsz a tanszéken, bővebb információ pedig a Völgy2004 honlapján:

  http://pszichologia.hu/volgy/

 A Völgy2004 programját innen is letöltheted

doc file

zip file

 Szintúgy a jelentkezési lapot

doc file

zip file

  Travel Network Free Lodging For Psychology Students - Ingyen szállás, új barátok, bárhol Európában

  Ha a vizsgák után egy kis kikapcsolódásra vágysz (majd) és utazgatnál, ez a legnagyszerűbb lehetőség, hogy INGYEN SZÁLLÁSod legyen, bárhol Európában, méghozzá vendégszerető pszichológus hallgatóknál! Ennek az a feltétele, hogy ezt Nálad más szintúgy megtehesse, szóval hogy Te is vendégszerető pszichológus hallgató légy. (Természetesen rengeteg feltételt lehet szabni, onnantól kezdve, hogy hány embert, és mennyi ideig tudnál vendégül látni otthon stb.) Miután regisztráltad magad a Travel Network rendszerében, máris látni fogod, mely országokba, városokba, és kikhez utazhatsz. Szintúgy a többi Network-tag látni fogja, hogy Hozzád lehet utazni. Akkor se ijedj meg, ha kisvárosban vagy faluban laksz, lehet, hogy valakinek pont ez érdekes. Ha bármi kérdésed van, csak írj a "Contact Me" pont alatt.

  A Travel Network-re a következő címen regisztrálhatsz: ("Join Travel Network" pont)

  http://www.efpsa.org/travelnetwork

  Jó utazást, és sok új barátot mindenkinek!

  Kínai betűk

  Ha letöltesz valamit és csak fura jeleket látsz, akkor a felső menüsor Nézet-ben a Kódolás menüpont alatt állítsd át a kódolást "Unicode (UTF-8)"-ra.

  Teljes (jogtiszta) XP / 3000 Ft-ért

  A kormány kötött valamilyen megállapodást a gyártóval, így viszonylag olcsón (3000 Ft-ért) hozzáférhetünk az XP operációs rendszer + Office csomaghoz. Az alábbi web helyen lehet megtudni a részleteket:

  http://www.campus.ikb.meh.hu/igenylolap/index.html

  A megrendelőlap itt is megvan, letöltheted.

 WINDOWS - XP rendszer megrendelőlap

pdf file

zip file

  A kitöltött és az iskolalátogatást igazoló pecséttel ellátott megrendelőlapot a RUFUSZ Kft. címére kell elküldeni. Két hét múlva megkapod a CD-ket, akkor kell 3.000 Ft-ot fizetni a postásnak. A megrendelőt  félévente lehet - újra pecsételve - elküldeni. Így folyamatosan jogtiszta marad a rendszered, és megkaphatod a frissítéseket is.

  Az XP futtatásához azért egy erősebb gép kell !

   

[Home][Névsor][I. éves anyagok][II. éves anyagok][Információk][Contact me]

pszicho_icon.gif

Copyright(c) PTE 2002 Pszichologia Évfolyam. All rights reserved.